- ATLANTIS FISHING (Prologic, Shimano, Okuma, Trabucco, Ron Thompson, Savage Gear, Big Carp, MMX)
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A MadCat név már nem csak a külföldi, de a hazai horgászok számára is egyet jelent a harcsázással.
A MadCat számos harcsázó horgászbotot gyárt a harcsázás minden területére. Ezek a botok alapvetően 3 különböző árkategóriájú családba sorolhatók: White, Green, és Black. A 3 nagy családon kívül is található néhány speciális modell a kínálatban, mint pl. az abszolút prémium minőséget képviselő Commando.
A Green és Black sorozat is megújult és kibővült a 2018-as évben. Hírlevelünkben a
MADCAT harcsázó botok kínálatát tekintjük át.

Üdvözlettel:
MadCat csapata
LaNiTex Kft.
MadCat COMMANDO harcsázó bot
Minden bizonnyal a legmagasabb minőségű bot a MADCAT kínálatában és valószínűleg az egyik legjobb harcsázó bot, amit pénzért meg lehet venni a mai világban. 2,85 m hosszú és 40 tonnás nanokarbonból készült. Eredeti alumínium, 22-es méretű ALPS TRIAHM orsótartóval és nagy teherbírású SeaGuide XR gyűrűkkel van szerelve, ennek köszönhetően nagyon könnyű, ugyanakkor szuper erős. A bot kifejlesztésekor azt tartottuk szem előtt, hogy amikor egy horgász éjjel egy 100 kilós harcsát húz a csónakba, nem igazán van alkalma a botra is odafigyelni, így olyan botot alkottunk, amely azt is kibírja, ha a harcsa odaver neki néhányat, nem beszélve a fárasztás közben a horgásztól közben kapott durva bánásmódról. A 9 gyűrű elegendő ahhoz, hogy multiplikátoros orsóval is lehessen használni. A némileg parabolikus akció a 200-400 grammos dobósúllyal kombinálva a tökéletes bójás horgászbottá teszi a Commandót, akár 100 kg feletti harcsák horgászatára is! A bot fejlesztése a MADCAT profi teszthorgász csapatával szorosan együttműködve történt. Ez a bot új színvonalat képvisel a modern bójás horgászbotok közt, nem csak a teljesítmény, hanem a megjelenés tekintetében is!
MadCat COMMANDO harcsázó bot
MadCat CAT-STICK új méretekkel!
A Cat Stick tervezésénél és megalkotásánál a fő szempont volt, hogy ellenálljon a harcsák által kifejtett hatalmas erőnek és a horgászoktól kapott durva bánásmódnak. Így ez a bot duplán bandázsolt, betét nélküli gyűrűket kapott, üvegszálas blankot, gumis markolatot és nagy teherbírású alumínium orsótartót. Ezeket a botokat a tartósságra tervezték, a bójás és nagy csalihallal való úszós horgászatra ajánlottak.
MadCat CAT-STICK horgászbotok
Madcat WHITE HARCSÁZÓ BOTOK
A MadCat White harcsázó bot sorozata kimondottan magas minőséget képvisel, félparabolikus akciójú, második generációs nanokarbonból készült ultra gyors blankokra épült botok.
MadCat White Belly Cat 205
Valószínűleg az első harcsázó bot a világon, amelyet kimondottan a belly boatos módszerhez készítettek! A belly boatos harcsázás a legújabb divat, és a MADCAT sok teszthorgásza kérte az anyacégtől, hogy fejlesszen ki egy belly boatos horgászbotot! A követelmények: nagyon rövid nyél, 205 cm hossz és biztonsági karika a nyélen, ahová a biztosító rugós kábelt lehet csatlakoztatni, így ha a bot véletlenül a vízbe is esik, nem fogjuk elveszteni! 30 tonnás nanokarbon blank, minőségi kemény EVA markolat (70-es keménységű), SeaGuide gyűrűk és alumínium ALPS orsótartó felhasználásával készült a bot. A nyél végén elhelyezett ellensúlyok kompenzálják a nyél rövidségéből kényszerűen adódó fejnehézséget.
MadCat White Belly Cat 205
MadCat WHITE INLINE 210 harcsázó horgászbot
Egy igazi luxuskivitelű belső zsinórvezetésű bot a MADCAT kínálatában. 24 tonnás nanokarbon blankra épült, minőségi, 70-es keménységű EVA nyéllel, eredeti ALPS orsótartóval. Ideális a kuttyogatáshoz, de a vertikális jigeléshez, wobblerezéshez is tökéletes. A legnagyobb előnye az, hogy a zsinór sosem csavarodhat a gyűrűk köré!
Madcat WHITE INLINE horgászbot
MadCat WHITE TRAVEL 240 utazó harcsázó horgászbot
Egy 4 részes utazó bot, amely a legigényesebb harcsahorgász követelményeinek is megfelel, hihetetlen kedvező áron! Két erősségben kapható: 20 lb (heavy) és 30 lb (ultra erős). Ha a horgász nincs abban a helyzetben, hogy minden módszerhez a legmegfelelőbb méretű botot vigye magával, akkor a leguniverzálisabb méretet kell választania: ezért készül a MADCAT Travel botja 240 cm-es hosszban, 70 cm alatti szállítási mérettel. Mivel valószínűleg csak egy botot tud magával vinni, annak muszáj megbízhatónak lennie! Ez a kis szállítási méretű, megbízható bot ugyanolyan jól helytáll, mint egy kétrészes bot! Erős, 24 tonnás karbon blankra épült, SeaGuide gyűrűkkel és felsőkategóriás ALPS orsótartóval.
MadCat White Travel harcsázó horgászbot
MADCAT WHITE CAST KING G2
Az elmúlt években Európa harcsái egyre nagyobbak lettek. Az az idő, amikor a 2 méteres harcsákat szörnyeknek tartották, már a múlté. Manapság a 2,5 méternél nagyobb harcsák sem ritkák, így a botoknak is egyre erősebbeknek kell lenniük. Ez különösen vonatkozik a pergető botokra, itt ugyanis meg kell találni az egyensúlyt a dobálás közbeni kényelem és a fárasztáshoz szükséges erő közt. Ennek köszönhetően a MADCAT Cast King pergetőbotok még erősebbek és feszesebbek lettek, mint eddig. A dobósúlytartományuk felső határa nagyobb lett és egy új, 210 centiméteres verzió is a kínálatba került.
MADCAT WHITE CAST KING G2
MADCAT WHITE DELUXE G2
A MADCAT White Deluxe botok második generációja! Kimondottan a szakítózsinóros, közepes távolságra való harcsázásra van kifejlesztve. Szintén ideális a nagy, erősen áramló folyókon való fenekező harcsázásra. Félparabolikus akciójú és a nanokarbon alapanyagnak köszönhetően gyakorlatilag törhetetlen bot. Nem csak a bot külsejét fejlesztettük, hanem a gyűrűket is karcsúbb, de extrém nagy teherbírású SeaGuide gyűrűkre cseréltük. Technikai részletek:
24 tonnás nanokarbon blank
Félparabolikus akció
Minőségi EVA nyél (70-es keménységű)
Fárasztómarkolat
7 eredeti SeaGuide XR gyűrű
MADCAT WHITE DELUXE G2
MADCAT WHITE CLOSE COMBAT G2
Egy nagy hírnévvel rendelkező bot! Számtalan tapasztalt harcsahorgász kedvenc vertikális harcsás botja és okkal! Ez a bot rövid és érzékeny, ugyanakkor nagyon erős, könnyű és tökéletesen ki van egyensúlyozva. A nanokarbon blanknak köszönhetően ez a bot gyakorlatilag törhetetlen. Azt mondják, a nyerő összeállításon ne változtass – csak a külseje lett most még szebb!
30 tonnás nanokarbon blank
Minőségi EVA nyél (70-es keménységű)
Fárasztómarkolat
MADCAT WHITE CLOSE COMBAT G2
MADCAT WHITE BOAT G2
Micsoda szépség! Nemcsak lenyűgözően néz ki, extrém jó minőséget is képvisel. A gyűrűk eredeti Fuji K-gyűrűk és a nagy teherbírású orsótartó eredeti Fuji DPSH. Hossza 240 c és 8 gyűrűvel van szerelve, így akár multiorsóval is használható. Gumi végdugóval és fárasztómarkolattal van ellátva, blankja 30 tonnás karbon. Ideális bot a közepes méretű élőcsalikkal való csónakos úszós harcsázáshoz. Gyönyörű, teljesen Fujival felszerelt harcsázó bot, nagyon vonzó áron!
MADCAT WHITE BOAT G2
Madcat GREEN SERIES
A MADCAT GREEN harcsázó bot szériája nagyon kedvező árú, kitűnő botokat foglal magába, különböző módszerekhez: pergető, parti, vertikális, inline és mindenes botok is találhatók a zöld sorozatban, amely teljes egészében megújult, de nem kell senkinek aggódnia, a jól bevált és kedvelt modellek megmaradnak, mindössze a külsejük lesz kissé más, ugyanakkor a korszerűbb gyűrűknek, orsótartónak és nyélnek köszönhetően még könnyebbek és használhatóbbak lesznek ezek a botok. A Green szériában is megjelenik a parti harcsázásra tervezett Deluxe modell, sokak örömére!
MadCat GREEN SPIN harcsapergető bot - 2018-as újdonság
2018-ban megújul a MadCat teljes Green sorozata, ezen belül pedig a Green Spin harcsapergető botok is. Az új modellek színe az eddigi élénk fűzöld helyett visszafogottabb, sötétzöld lett. Az új botok EVA nyele karcsúbb lett, terepmintás kivitelben, a zsinórvezető gyűrűk elegánsabb, modernebb kivitelű, könnyebb darabok. Az új Green Spin botokon eredeti Fuji® orsótartó található (20-as méretű DPS). Ezek a karbon pergető botok a nehéz műcsalik dobálásához és a nagy harcsák fárasztásához tökéletesen megfelelő erővel, akcióval (gyors) és egyensúllyal rendelkeznek.
4 méretben, 210 cm, 240 cm, 270 cm, 300 cm, 40-150 gramm dobósúllyal készülnek!
MadCat GREEN SPIN harcsapergető bot - 2018-as újdonság
MADCAT GREEN INLINE BELSŐ ZSINÓRVEZETÉSŰ BOT
Karcsú belső zsinórvezetésű bot, ideális a kuttyogató horgászathoz, ahol fennáll az esélye annak, hogy a zsinór a hagyományos botok gyűrűi közé tekeredjen. Ez a 20-30 librás bot elég erős ahhoz, hogy a kapitális harcsákat is kifárasszuk, ugyanakkor a kisebb, közepes harcsák fárasztása is élvezetes vele. 22-es méretű eredeti Fuji® DPS orsótartóval. A bothoz egy befűző drótot is mellékelünk a zsinór blankon való átvezetéséhez.
MadCat GREEN INLINE 120 harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT GREEN HEAVY DUTY HARCSÁZÓ BOT
Három erőteljes, 200-400 gramm dobósúlyú botból álló sorozat. Ideális a nagy tavakon és húzós folyókon való bójás, felszíni és fenekező harcsázáshoz. 20-as méretű eredeti Fuji® DPS orsótartóval és rendkívül praktikus SeaGuide gyűrűkkel, amelyekben nincsen sérülékeny kerámia betét, így ezek a botok a rendkívül durva bánásmódot is jól tűrik.
MadCat GREEN HEAVY DUTY harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT GREEN VERTICAL HARCSÁZÓ BOT
Egyrészes, jól kiegyensúlyozott karbon harcsázó bot a vertikális módszerekhez 190 cm-es hosszban, 150 gramm dobósúllyal. Eredeti Fuji® DPS 18 mm-es orsótartóval és egyedi SeaGuide® ovális gyűrűkkel.
MadCat GREEN VERTICAL 190 harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT GREEN PELLET BOT
Karcsú, 30 tonnás karbonból készült, 360 cm hosszú harcsázó bot a pelletes horgászathoz. Tesztgörbe: 5 lbs. Alulról záródó, eredeti Fuji® DPS 20 mm-es orsótartóval, stucnis csatlakozással a még nagyobb teherbírásért.
MadCat GREEN PELLET harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT GREEN ALLROUND 285 HARCSÁZÓ BOT
Egy igazi mindenes karbon harcsázó bot 285 cm-es hosszban, 100-250 grammos dobósúllyal. Számos felhasználási területen bevethető, mint a bójázás, fenekezés vagy úszózás. Eredeti Fuji® DPS 20 mm-es orsótartóval és SeaGuide® gyűrűkkel.
MadCat GREEN ALLROUND 285 harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT GREEN DELUXE HARCSÁZÓ BOT
Újdonságnak számítanak a Green családban a Deluxe botok! Luxuskivitelű harcsázó botok a közepesen hosszú távú bójás és fenekező harcsázáshoz, Európa bármely álló- vagy folyóvizén. Dobósúly: 150-300 gramm, 275 és 320 cm-es hosszban. 22 mm-es orsótartóval, amely a legnagyobb méretű orsókat is befogadja.
MadCat GREEN DELUXE harcsázó bot - 2018-as újdonság
Madcat BLACK SERIES
A nagyon népszerű Black sorozat is teljes egészében megújul, de nem kell aggódni, a jól bevált és kedvelt modellek megmaradnak, mindössze a külsejük lesz kissé más, ugyanakkor a korszerűbb gyűrűknek, orsótartónak és nyélnek köszönhetően még könnyebbek és használhatóbbak lesznek ezek a botok. A Black szériában is megjelennek a parti harcsázásra tervezett Deluxe modellek, ezen kívül újdonság a Black Pellet és Black Inline bot is.
MADCAT BLACK SPIN HARCSAPERGETŐ BOT
2018-ban a MadCat Black sorozata is megújul! Az új modellek divatos EVA nyelet és markolatot kaptak, könnyebb és elegánsabb gyűrűket. Az eddig meglévő, jól bevált modellek megmaradnak, ugyanakkor új tagokkal is bővül a Black sorozat.
A Black Spin botok is keresztül mentek egy kis fejlesztésen, ugyanakkor továbbra is remek akciójú, erőteljes pergető botok a nagy műcsalik eldobásához és a nagy testű harcsák fárasztásához. 20 mm-es orsótartóval.
4 hosszban kaphatók, 210, 240, 270 és 300 cm, 40-150 gramm dobósúllyal.
MadCat BLACK SPIN harcsapergető bot - 2018-as újdonság
MADCAT BLACK INLINE 210 BELSŐ ZSINÓRVEZETÉSŰ BOT
A népszerű Inline botok már Black változatban is kaphatók, elsősorban a kuttyogató horgászok nagy örömére! Karcsú belső zsinórvezetésű bot, ideális a kuttyogató horgászathoz, ahol fennáll az esélye annak, hogy a zsinór a hagyományos botok gyűrűi közé tekeredjen, valamint olyan helyzetekben, amikor a sűrű növényzet, ágak miatt a bot gyűrűi közt futó zsinór elakadhat és ezáltal hibaleetőséget jelent. Ez a 20-30 librás bot elég erős ahhoz, hogy a kapitális harcsákat is kifárasszuk, ugyanakkor a kisebb, közepes harcsák fárasztása is élvezetes vele. 22-es méretű MADCAT orsótartóval. A bothoz egy befűző drótot is mellékelünk a zsinór blankon való átvezetéséhez.
MadCat BLACK INLINE 210 harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT BLACK HEAVY DUTY HARCSÁZÓ BOT
Három erőteljes, 200-300 gramm dobósúlyú botból álló sorozat. Ideális a nagy tavakon és húzós folyókon való bójás, felszíni és fenekező harcsázáshoz. 20-as méretű orsótartóval és rendkívül praktikus SeaGuide gyűrűkkel, amelyekben nincsen sérülékeny kerámia betét, így ezek a botok a rendkívül durva bánásmódot is jól tűrik.
MadCat BLACK HEAVY DUTY harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT BLACK VERTICAL 190 HARCSÁZÓ BOT
A MadCat hazánkban egyik legnépszerűbb harcsázó botjának az utóda, változatlan erővel és teljesítménnyel, új köntösben. Egyrészes, jól kiegyensúlyozott karbon harcsázó bot meggyőző falvastagsággal a vertikális módszerekhez: kuttyogatás, műcsali és döglött csalis emelgetés. 18 mm-es orsótartóval szerelve.
MadCat BLACK VERTICAL 190 harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT BLACK PELLET HARCSÁZÓ BOT
Karcsú, 24 tonnás karbonból készült harcsázó bot a pelletes horgászathoz. Tesztgörbe: 4,5 lbs. Alulról záródó 20 mm-es orsótartóval, stucnis csatlakozással a még nagyobb teherbírásért.
MadCat BLACK PELLET harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT BLACK ALLROUND 285 HARCSÁZÓ BOT
Mindenes karbon harcsázó bot 285 cm-es hosszban, 100-250 grammos dobósúllyal. Számos felhasználási területen bevethető, mint a bójázás, fenekezés vagy úszózás. 20 mm-es orsótartóval szerelve.
MadCat BLACK ALLROUND 285 harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT BLACK DELUXE HARCSÁZÓ BOT
2018-tól a Black sorozatban is kaphatók már a Deluxe parti harcsázó botok is! Luxuskivitelű harcsázó botok a rövid és közepes távú bójás és fenekező harcsázáshoz, Európa bármely álló- vagy folyóvizén. 275 és 320 cm-es hosszban készülnek, dobósúly: 100-250 gramm. 22 mm-es orsótartóval, amely a legnagyobb méretű orsókat is befogadja.
MadCat BLACK DELUXE harcsázó bot - 2018-as újdonság
Atlantis Fishing Horgászáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@atlantisfishing.com • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.