- ATLANTIS FISHING (Prologic, Shimano, Okuma, Trabucco, Ron Thompson, Savage Gear, Big Carp, MMX)
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
Fantasztikus híreink vannak!
Az Okuma Custom Black DREAM REEL limitált szériás orsóink megnyerték a PontyShown a "LEGJOBB ORSÓ" termékdíját és a Prologic BAT elektromos kapásjelzőnk pedig a "LEGJOBB KAPÁSJELZŐ" termékdíját kapta meg.
Nagyon büszkék vagyunk mindkét termékdíjra, reméljük, vásárlóink is nagyon elégedettek lesznek ezekkel az eszközökkel! ;-)

Üdvözlettel:
LaNiTex Kft.
Okuma Custom Black DREAM REEL orsósorozat
Egyedi készítésű, erős stílusjegyekkel ellátott exluzív orsósorozat.
Koponya, rózsafa, fluo sárga-karbon, fekete-fehér mintás terepmintás, rózsaszín-karbon, sötétbarna carbon elemekkel díszített verziókban található.
Technikai paraméterek:
3+1 rozsdamentes acél csapágy Quick-set tűgörgős visszaforgásgátló Esztergált eloxált alumínium dob Hydro Block vízálló féktömítés Even Flow zsinórvezető görgő Csigatengelyes (worm shaft) dobemelő rendszer Pótdob Zsinór kontrolláló rendszer a dobon
Design terv: Benke Attila

Az Okuma Custom Black DREAM REEL orsók várhatóan 2018. márciusban kerülnek forgalomba!
Prologic BAT elektromos kapásjelző
Stílusos, megbízható, precízen jelzi a kapásokat. Az új BAT+ szettet hosszú távú használatra tervezték. A belső elektronikus rendszert több, mint egy évig teszteltük egész Európában, minden elképzelhető horgászati és időjárási helyzetben. A modern design része a nagyon mély bottartó rész, amely lehetővé teszi, hogy extrém időjárási körülmények közt is biztonságosan használható oldalsó lecsúszásgátlók nélkül. A jelzők AAA elemekkel működnek, a vevő pedig egy darab 9 voltos elemmel, ez jelenti a legjobb kompromisszumot az energiatakarékosság és a nagy hatótáv között. Az új BAT+ kapásjelző készlet kapható kék LED-es (2+1, 3+1, 4+1) vagy hagyományos többszínű LED-es változatban (3+1, 4+1).
Kék LED-es szett kapható 2+1, 3+1, 4+1-es változatban
Sokszínű LED-es szett kapható 3+1 és 4+1-es változatban
Prologic BAT kapásjelző
VIDEÓ: PROLOGIC BAT+ ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ SZETT
Atlantis Fishing Horgászáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@atlantisfishing.com • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.